Varendonk wandelt

Zondag 27 december 2020, van 15u30 tot 20u

Aangezien we nog steeds niet samen mogen feesten, hebben we een korte wandeling (4km) voorzien voor jong en oud doorheen Varendonk.

Onderweg kunnen de kinderen op zoek gaan naar foto’s van bekende tekenfilm- en stripfiguren. Alle kinderen van Varendonk die dit tot een goed einde brengen krijgen een verrassing!

Vergeet ook zeker niet om tijdens de wandeling een creatieve foto van je gezin te posten in de WhatsApp groep van Varendonk. Een onschuldige hand zal immers de mooiste foto belonen: voor het gezin van de winnaar is onze volgende Varendonk barbecue gratis! Maak je nog geen deel uit van de WhatsApp groep? Stuur dan een email naar varendonkers@gmail.com met je telefoonnummer en we voegen je toe.

Houdt u tijdens de wandeling a.u.b. steeds aan de geldende corona-maatregelen. Maak de wandeling met je eigen gezin/bubbel en blijf niet in grotere groepen bij elkaar staan.

Zeker niet te vergeten:

  • Zaklamp en fluo hesje
  • Een balpen en het invulformulier voor de fotozoektocht
  • Onderweg een creatieve foto van je gezin in de Varendonk WhatsApp groep te plaatsen.
  • In het gemeentehuisje een leuke boodschap neer te schrijven in het boek

We voorzien onderweg de nodige pijlen om jullie doorheen de wandeling te loodsen en brengen hier en daar wat kerstverlichting aan. Inwoners van Varendonk die langs het parcours wonen mogen uiteraard die dag ook (extra) kerstverlichting voorzien.

We vragen dat iedereen de wandeling in dezelfde richting doorloopt zodat we elkaar niet hoeven te kruisen. De eerste wegwijzer zal aan het gemeentehuisje staan, maar het is zeker niet verplicht om de wandeling daar te starten. Je kan op eender welk punt de wandeling starten.

Fotozoektocht: Wie ben ik ?

Download hiet het deelname formulier en druk het af. In deze zoektocht kom je foto’s tegen van bekende tekenfilm- en stripfiguren. Elke foto heeft een nummer. Schrijf de naam van de tekenfilm- of stripfiguur bij de juiste nummer. Daarna kan je nog woorden vormen met de aangegeven letters die onderaan de namen van de foto’s staan vermeld.

Je mag het ingevulde formulier inscannen of een foto van nemen en doorsturen naar varendonkers@gmail.com. Je kan ook het formulier achterlaten in de brievenbus van: Grote Steenweg 38.
Dit kan tot maandagavond, 28/12/20, om 20u.

Al de kinderen van Varendonk die dit juist kunnen invullen, krijgen een verrassing.

Veel succes!
Het Varendonkteam

Delen op