BBQ met 130 Varendonkenaars

Beste Varendonkenaar,

De Varendonksefeesten zitten er weer op. Ondanks de corona maatregelen en het slechte weer op zondagmiddag zijn de feesten toch weer een succes geworden. Niet minder dan 130 Varendonkenaars vonden de weg naar onze jaarlijkse BBQ op zondagmiddag.

Op zaterdagavond hadden we een volledig coronaproof gevulde tent met blije gezichten die van een pintje en leuke muziek kwamen genieten.

Zelfs op vrijdagavond (wat voor ons een try-out was om onze nieuw opstelling te testen) waren we verwonderd dat er verschillende Varendonkenaars en hun vrienden naar de tent waren afgezakt om gezellig bij te kunnen babbelen met een fris pintje.

We hebben ons zowel vrijdag zaterdag als zondag moeten beperken qua activiteiten omwille van corona en omdat het budget het niet toeliet om veel kosten te maken.

Toch zijn we er weer in geslaagd mede met de hulp van vrijwilligers, om ondanks de vaste kosten enz….en de gratis toegang alles rond te krijgen.
Ook de vele Varendonkenaars en hun vrienden hebben hun best gedaan door lang en veel te drinken zodat we alles hebben kunnen betalen.

Wij zouden zeggen op naar het volgende jaar, reserveer alvast vrijdag – zaterdag – zondag 29 – 30 – 31 juli 2022 in jullie agenda.

Groeten het Varendonkteam.

Delen op